keskiviikkona, elokuuta 24, 2011

Pikapäivitys

Akrobatiaryhmässä meni eilen jo paljon paremmin. Kyllä minä vielä näytän niille.

*******

Huomenna on englannin kurssin uusintakoe, josta on käytännössä kiini koko ylioppilaaksi tulemiseni. En ole koskaan ollut näin luottavaisin mielin ennen englannin koetta. Pian se nähdään.

*****

Yhtäkkiä iskenyt selvä tietoisuus vanhemisestani (ah, tiedän, että 19-vuotias on 'niiiiiiin' vanha, ja koko elämä on jo takana...) ja aikuistumisesta ovat aiheuttaneet minulle pienehkön kriisin, joka ei oikeasti ole missään suhteessa vakava, lähinnä vain maailman menon ihmettelyä. Aikuistumiskriisiä ei suinkaan helpota se tosiseikka, että reilun viikon päästä olen paperilla avoliitossa ja että taidan olla ihan tosissani perustamassa parin kaverini kanssa yritystä. Aikuisten maailma hyökkää viimeistään nyt niskaan.

*******

Tällaista tänään. väsyttää mielettömästi, vaikka kello on vasta yhdeksän. Kävin tänään uimassa ja sain ainakin pari mustelmaa käteeni, tuon yhden alkuperästä en ole varma.

3 kommenttia:

Carpalo kirjoitti...

Ooh.. Yritys noin nuorena. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Minkä alan yritystä olette pohtineet perustaa?

C-line

www.c-line.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Onnea avoliitosta ja yrityksen perustamisesta!


T: historioitsija

Anonyymi kirjoitti...

Minulta myös onnittelut.

Olin jostakin äsken lukevinani, että olet muuttamassa tai ehkä jo muuttanutkin Itä-Helsinkiin. Tere tulemast vain.

Tuli mieleeni, miten sinä ja te muut Iiriksessä asioivat sokot olette pärjänneet viime aikoina, kun siellä on ollut se pahuksen siltatyömaa. Nyt se näyttää olevan jo valmistumaan päin, mutta siinä on ollut näkevällekin kestämistä.

Ihmettelee Eero