tiistaina, helmikuuta 02, 2010

Radiotyö

Minulla on ollut monta kertaa mielessä, että tämä ja tämä asia pitäisi kirjoittaa blogiin... Mutta nyt en muista sitten niistä yhtäkään.

Piti kuitenkin tulla mainostamaan, että meidän radiotyön kurssin "lopputyöt", eli tunnin pituiset live-lähetykset tulevat tämän viikon torstaina, 4.2 pihalle. Niitä voi kuunnella osoitteessa www.hattu.net. Meidän lähetyksemme aiheena on uskonto ja se alkaa kello 12. Kannattaa olla kuulolla! Valitettavasti lähetyksiä ei voi kuunnella muualla kuin netissä.

3 kommenttia:

Lilithea kirjoitti...

Voisitte tehdä niistä myös podcastit, jotka voisi kuunnella sitten, kun ehtii. Töissä ei kauheasti voi netissä mitään kuunnella... Höh.

Anonyymi kirjoitti...

Eei kukaan huomaa, jos vähän siinä samalla kuuntelet. :) Mutta valitettavasti me ei voida tehdä niistä podkasteja, mutta saadaan tosin ohjelmat levylle poltettuna itsellemme mukaan.

Leen@ kirjoitti...

Kiva kun kerroit, yritetään muistaa olla kuulolla. Olen ajatellut, että sinullakin taitaa olla koeviikko menossa kun et ole kirjoitellut. Tsemppiä kokeisiin!
Educa-messuilla oli muuten näkövammaisten keskusliiton(nimi oli kai tuo?) osasto, jossa oli kaikkia sinunkin mainitsemiasi apuvälineitä esillä, en tarkemmin pysähtynyt tutkimaan kun oli jo kiire luennolle. Mutta ajattelin sua silloin!