torstaina, elokuuta 26, 2010

Päivän löytöjä

Uusissa nappikuulokkeissani lukee vasemmassa kuulokkeessa pistekirjoituksella "l". Ensin kuvittelin pisteiden kuulokkeessa olevan ihan tarkoituksettomia, mutta tänään välähti, että siinä ehkä ihan oikeasti lukee tarkoituksella se l, kun kerta vasen kuuloke on. Varmistin kaverilta, että siinä lukee tavallinenkin l. Oikeassa kuulokkeessa ei ole pisteillä mitään.

Löysimme kaupungilta lehtiroskiksessa soittavan viulistin. Kahden kappaleen välissä juttelimme hänen kanssaan hetken, sitten jäimme roskiksen vieressä oleviin penkkeihin kuuntelemaan ja lukemaan hepun kirjoittamasta kirjasta pätkiä. Hänen etunimensä oli Teemu, sukunimeä en muista. Kirjan nimi on Viulisti kadulla ja se kertoo Teemun kokemuksista kadulla soittamisesta Kiinassa. Taidan lukea kyseisen kirjan oikeasti joskus kokonaan.

******

Saimme avaimet uuteen asuntoon eilen ja tänään on jo jonkin verran tavaraa sinne kuskattu, esimerkiksi sänkyni. Muuttopuuhissa oli äidin ja hänen miesystävänsä lisäksi kolme veljeäni (kaksi sen kanssani muuttavan lisäksi) ja 2-vuotias sijaislapsi. Minun tehtävänä oli viihdyttää pikkuneitiä; katsoimme Nalle Puhia lattialla maaten, piilouduimme sängyn alle ja kaappiiin, leikimme pyörillä liikuteltavalla yöpöydällä ralliautoa ja pyörimme parvekkeella pöydän kanssa ympyrää. "Ja aivosoluja oli...", totesi pikkuveljeni hetken touhuamme katseltuaan. "Tämän jälkeen ei enää kovin montaa." Vanhalla alkoi melkein päässä pyöriä.

******

Tällainen lyhyt pikapäivitys vaan tänään. Huomenna minulla on ensimmäinen kitaratunti musiikkiopiston oppilaana, uudessa paikassa. Vähän jännittää, miten hyvin löydän perille.

6 kommenttia:

tyttism kirjoitti...

Mulla on Sennheiserin kuulokkeet, jotka myös kertoo vasemmalla pisteillä. Se Teemu on kiertänyt kehitysmaissa soittelemassa kaduilla.

malli45 kirjoitti...

Teemu oli äsken tv:ssä!
Onnea uuteen kotiin!
Blogissani jotain sinulle!

Liiolii kirjoitti...

Onko mulla mennyt ohitse sun täysi-ikäistyminen? Kun tuossa sivupalkissa lukee nyt 18 vuotta? ONNEA joka tapauksessa!

Anonyymi kirjoitti...

Tytti, onko se kierrellyt muuallakin kehitysmaissa kuin Kiinassa?

Malli, Teemu oli viime viikolla myös Hesarissa. tuntuu hienolta, kun olen jutellut niinkin "suuren" julkkiksen kanssa. Kiitoksia kovasti tunnustuksesta. :)

Liiolii, ilmeisesti on mennyt ohi. :) Eli siis joo, olen tässä täysi-ikäistynyt. Saan selvittää itse poissaoloni ja voin luovuttaa verta.

Riikka kirjoitti...

Joo, se Teemu on kierrellyt vaikka missä. Tuliskohan se kirja Celaankin?

Anonyymi kirjoitti...

Se itse asiassa on jo Celiassa. :)