lauantaina, joulukuuta 17, 2011

Ja taas radiossa...

Huomenna YleX:llä puhutaan elämän tarkoituksesta. Minä olen siellä.

Toimittaja törmäsi nimeeni aivan ”hakuammunnalla” syksyn ylioppilaita selatessaan, päätyi FB-profiiliini ja sieltä blogiini. Minusta on siistiä, että kerrankin minut pyydetään johonkin ensisijaisesti jonain muuna kuin pelkkänä sokeana: nyt olen tuore ylioppilas.

Sain toimittajalta ohjeet, kuinka päästä YleX:n studiolle. Ohjeet eivät olleet ihan niin yksityiskohtaiset, että olisin täysin luottavainen perillepääsystäni. Taidan siis varata hieman enemmän aikaa menomatkaan ja toivoa, että vastaan kävelee joku yleläinen, jota voi nykäistä hihasta. Saa siis nähdä, olenko sittenkään huomenna suorassa lähetyksessä vai en. Jännittävää.

(Yle-verosta pitänee kaiketi tässä vaiheessa edes sananen sanoa: minä maksan sitä ihan mieluusti ja mukisematta, tv-maksuakaan kun en ole joutunut tähän mennessä maksamaan, koska sitä värkkiä en omista. Mutta mitenkäs kuurosokeat, jotka eivät oikeasti kuluta eivätkä pysty kuluttamaan Ylen palveluita?)

3 kommenttia:

Äipän touhut kirjoitti...

Onnea Uudelle Ylioppilaalle ja Rauhallista Joulua !

Anonyymi kirjoitti...

Tuli kuunneltua tuo ohjelma, tosin vasta jälkeenpäin Ylen Areenasta. Samanlaisia mietteitä oli minullakin parikymppisenä (nyt yli kuusikymppinen). Olen samaa mieltä kuin te kaikki keskustelijat: MATKA.

Se on tärkeämpi kuin perilletulo.

Rikkokiri kirjoitti...

Onhan Yleisradiolla myös nettipalveluita (ainakin uutissivu), jota kuurosokeat siis kykenevät käyttämään vaikka eivät voikaan hyödyntää TV:tä, radiota tai Areenaa.