torstaina, maaliskuuta 07, 2013

Tähän on tultu

Päivitystahtini on hidastunut hidastumistaan. Nykyään tuntuu, ettei minulla kovinkaan usein ole enää mitään uutta sanottavaa näkövammaisena elämisestä. Pari kirjoitusta lojuu luonnoksissa ja joku ajatus muhii vielä päässäni, mutta julkaisuksi asti ne tuntuvat muuttuvan äärimmäisen hitaalla tahdilla.

Sen sijaan urheilu. Siitä riittää ajatuksia ja jotain sanottavaakin. Se täyttää päiväni ja pääni ja tulevaisuuteni. Siinä on myös oma erityisluonteensa, kun sokeana koettaa tehdä itsestään huippu-urheilijaa.

Tämä muutos elämässäni ja ajatuksissani synnytti uuden blogin – selvästi ajatusten jakamisen tarve itsessään on vielä olemassa. Blogialustakin vaihtui, sillä menetin hermoni Bloggeriin, jonka sokkokäytettävyys on viime aikoina vähentynyt suuresti. Nyt minut ja urheilijuuteni kasvutarinan löytää WordPressistä ja Matkalla huipulle -blogista.

En kokonaan aio tätäkään blogia hylätä. Esimerkiksi juttua muutaman Euroopan maan pääkaupungin esteettömyydestä on vielä luvassa. Todennäköisesti silloin tällöin jotain muutakin.
Niin ne ajat muuttuu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, eipä näkövammaisena elämisestä loputtomasti sanottavaa ole. Ei ole myöskään työttömyydestä tai työnhausta, joten siksi oma blogini rönsyilee siellä sun täällä. Hyvä kuitenkin, että jatkat kirjuuttelua toisessa blogissa. Onnistuuko tuohon WorldPressin blogiin kuvien ja linkkien lisääminen paremmin kuin Bloggeriin? Jos onnistuu, taidan minäkin loikata sinne.

Ronja kirjoitti...

En vielä osaa sanoa kuvista tai linkeistä mitään, kun en ole lisännyt. Bloggeriin linkit olen saanut kätsysti ihan vaan pätkällä html-koodia, mutta WordPressissä ne näytti oudoilta.... Kerron enemmän aiheesta, kun tiedän!