perjantaina, toukokuuta 08, 2009

Muodonmuutos

Kävin eilen aamulla kampaajalla, eikä kukaan meinannut tuntea minua sen jälkeen.

Pitkät hiukset
Tässä minä vielä pitkä hiuksisena. Halusin jotain vaihtelua, joten oli aivan pakko käydä leikkauttamassa hiukset hiukan lyhyemmiksi. Viimeksi minulla oli lyhyet hiukset seiskan syksyllä (noin kolme ja puoli vuotta sitten, siis), joten pakko oli kokeilla samaa uudestaan.

Lyhyet hiukset
Tässä olen lyhyiden hiuksieni kera. Hiuksista lähti noin puolisen metriä pituutta pois, enkä todellakaan ole tottunut tähän vielä. Ihmiset väittävät mallin sopivan minulle, mutten ole siitä yhtään niin varma. Tulen takuulla katumaan tätä vielä moneen kertaan. Onneksi hiukset kasvavat takaisin. Kavereiden mielestä tämä pituus on varsin sopiva hiusten pörröttämiseen ja tässä parin päivän aikana on itse kunkin käsi ollut aina välillä pehkossani sekoittamassa jakausta, jonka olen yrittänyt saada sivuun.

Harkitsen vielä, värjäänkö hiukseni ja jos värjään, punaiseksi vai liilaksi. Tumman liilaan alan vähitellen kallistua enemmän ja enemmän.

*******

Joskus ajat sitten Lilithea pyysi kommenteissa, että jakaisin lyijykynäpiirrustukseni täällä. No, nyt aion sen tehdä.

Lyijykynäpiirustus

Huomaatteko meissä mitään saman näköisyyttä? Sitähän sanotaan, että taiteilija maalaa (piirtää) jokaiseen kuvaan jotain itsestään, ja kun minulla nyt on lyhyet hiuksetkin... Käytin oikeastikin tuota valokuvissa olevaa paitaa myös mallina tämän piirustuksen henkilön paitaan, vaikkei siitä oikein samannäköinen tullutkaan.

Hiuskuvat: Arja Oja

1 kommentti:

tyttism kirjoitti...

Oho, olitpa rohkea! Itse tein vastaavan lyhennysoperaation lukion kakkosen jälkeen ja siitä tukka lyheni vielä ihan siiliksi. Tosi kiva on uusi tukka kyllä, kiva kesämalli! Eikä kuitenkaan niin lyhyt, että kasvattamiseenkaan menisi vuosikausia.

Tsemppiä sivujakaukseen, mulla keskijakaus oli itsepintaista sorttia, reilu vuosi meni ennen kuin hiukset siivosti asettuivat uudelle jakaukselle, edelleen mieluummin hakeutuvat vanhaan malliin..