perjantaina, marraskuuta 19, 2010

Tänään olen taas julkkis

Hämmentävää. Jännittää, vähän.

Viikko sitten olin kymmenisen minuuttia radiossa, opastin toimittajaa Pimé Caféssa. Tänään olen radiossa, studiovieraana. "Sä vaikutit niin mukavalta ja hyvin puhuvalta tyypiltä", sanoi tiina von Martens, joka kutsui minut vieraakseen Pimé Café -jutun perusteella. Hassua.

Maanantaina kaveri kysyi minulta, jännittääkö. ei minua silloin jännittänyt ollenkaan, enkä uskonut, että alkaisi edes jännittää. Tänä aamuna herätessäni myönsin itselleni, että ehkä nyt vähän jännittää. Minulla ei ole hajuakaan, mitä tulen reilun parin tunnin päästä puhumaan radiossa. Todennäköisesti puhun läpiä päähäni ja saan hävetä lopun ikääni, hehee. No joo.

En minä nyt oikeasti ole niin hyvä tyyppi, että minut pitäisi ihan muuten vaan kutsua studiovieraaksi. Aion tosin käyttää tilaisuuden hyväksi ja kysyä, miten minusta voi tulla radiotoimittaja.

Tätä menoa tämä julkisuus voi nousta päähän. ehkä tulevaisuutenani on olla turha tyhjäpääjulkkis, josta kirjoitetaan Seiskassa. Hyi. Julkisuus on hassua.

Minulla on sellainen olo, että olisin tulossa kipeäksi. Toivottavasti tämä on vain väsymystä eikä alkusoittoa kuumeelle. Voin tulla kipeäksi vasta 11.12. jälkeen.

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Onnea matkaan! Jos haluat, voin aina ilmiantaa sinut Seiskaan ja netota vaikka sen 77 euroa... Useimmat julkkikset sillä palstalla ovat paljon turhempia!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hehee. :) Ihan hyvin se meni, en edes sanonut mitään tyhmää (varmistin äsken kuuntelmalla netistä haastatteluni). Silti ei ehkä tarvitse ilmiantaa minua Seiskaan, epäilen, etten vielä kelpaa niiden juorupalstalle, vaikka meninkin tänään jo paljastamaan asioita julkisesti. :D

Ida kirjoitti...

Ronja, mitä me puhuttiin siitä julkisesta paljastelusta?